2021

Dit jaar begon met waar we eind 2020 mee van start gingen; het vervolg op de “restyling” van ons huis. Na de schuur was het nu de beurt aan de tweede verdieping.

Het vertrek van de koelvriescombi en de kleine vrieskast, die op de tweede verdieping stonden, markeerde de definitieve start van het restylen van deze verdieping. Deze ziet er nu heel anders uit dan nog maar enkele weken eerder. Daarmee was fase 1 van de restyling achter de rug. Voor fase 2 worden de plannen verder uitgewerkt.
Ook hebben we dit jaar afscheid genomen van ons tuinhuisje. Daarmee wordt ook het startschot gegeven voor een herinrichting van de tuin. Dit als voorbereiding voor een ander (groot) toekomstig project.

Het tuinhuisje krijgt bij de nieuwe eigenaar een flinke opknapbeurt. Een foto van het resultaat volgt nog …


Qua werk kwam een leuke functie voorbij voor Annemarieke bij Iddink in Ede, dé leverancier voor schoolboeken en digitaal lesmateriaal. Zij ging tot eind september aan de slag als KCC-medewerker. We zijn benieuwd hoe ze dit, voor haar onbekende werkterrein, gaat ervaren …


Maar we gaan dit jaar nog meer doen; Onder meer de voorbereidingen en het plannen maken voor ons 12 1/2 jarig huwelijk op 9 maart 2022. Daarover later meer …