2014: Carriéremove voor Daniël

In 2014 maakt Daniël, na de BBL-opleiding ICT MBO Niveau 3 succesvol te hebben afgerond, op 7 april de definitieve overstap naar de functie van Servicemedewerker bij spir-it in Arnhem en deels ook elders in de regio.

In 2010 bracht Daniël het balletje aan het rollen. Niet veel later begon hij aan de opleiding in Utrecht en had een praktijkadres nodig. In Arnhem werd hij welkom geheten. Dit moest en zou een blijvertje worden. En dat werd het. In 2013 ontving Daniël het officiële diploma van het ROC Midden-Nederland, waarmee de opleiding werd afgerond.

2012: Ons eerste eigen huis

Najaar 2007: we krijgen onze eerste gezamenlijke woning toegewezen door Volkshuisvesting Arnhem. De woning staat aan de Bill Haleystraat in de Arnhemse wijk Rijkerswoerd. In 2010 begonnen we ons te oriënteren op de koophuizenmarkt en in het najaar van 2010 tekenden voor onze huidige woning; ons eerste eigen huis. Op 2 februari 2012 verhuisden we naar ons eigen stulpje in de wijk Schuytgraaf.

Welkom bij ons verhaal

Daniël & Annemarieke hebben een mooie ‘love-story’ samen en die willen we jullie graag vertellen.

Op 26 januari 2006 ontmoetten zij elkaar bij een brainstormsessie over de toen nog op te zetten Veronica Radioschool, wat later de V-Academy zou worden. Nadat Daniël Annemarieke had voorzien van adres-, telefoonnummers en e-mailadressen bleef het naderhand niet stil. Enkele dagen na de brainstormsessie belde Annemarieke, geheel tegen de verwachtingen van Daniël in, hem op. Dit leidde tot hun eerste date in ‘s Hertogenbosch op zondag 19 februari 2006. Dat was de dag dat deze nog altijd zeer sterke liefde het levenslicht zag.

De speciale 10-jaar-site, waarin we in 2016 terugblikten op de eerste 10 jaar van Daniël & Annemarieke, smaakte naar meer. Het leek ons erg leuk om dit voort te zetten en een site op te zetten onder het mom van “The Story”, waarin het verhaal telkens zal worden aangevuld.

Ook hebben we een leuke (kennis-)quiz samengesteld met een aantal vragen over Daniël & Annemarieke. Natuurlijk ontbreekt (straks) ook niet de video over de eerste 10 jaar van Daniël & Annemarieke.

Onderstaand de foto’s van een zeer geslaagde 10-jaar-jubileumviering op 19 februari 2016 in Eindhoven.