Daniël & Annemarieke 9 jaar getrouwd

Op 9 september 2018 zijn Daniël & Annemarieke alweer 9 jaar getrouwd.

In 2008, op 18 januari om precies te zijn, vroeg Daniël zijn Annemarieke ten huwelijk in de toenmalige dinerzaal in het Kurhaus te Scheveningen. Dit in aanwezigheid van de collega’s van Daniël. Het was indertijd een bedrijfsuitje vanuit Daniël zijn werk.

Op 9 juli 2009 gingen Daniël & Annemarieke in ondertrouw in het gemeentehuis van Arnhem. Bij het in ondertrouw gaan kozen zij ook voor de gewenste achternaam, die zij beiden zouden gaan dragen. Er waren indertijd vijf opties: allebei ‘Blokker’ gaan heten, allebei ‘Ceelen’ gaan heten, Blokker-Ceelen, Ceelen-Blokker of ieder zijn eigen achternaam laten houden. Annemarieke & Daniël kozen uiteindelijk om samen de naam Ceelen-Blokker te gaan dragen.

Op 9 september 2009 was het dan eindelijk zover; op deze stralende septemberdag traden Daniël & Annemarieke in het huwelijk.

Elk jaar proberen Daniël & Annemarieke iets bijzonders te doen met hun trouwdag. Dit jaar overnachten ze in het Theaterhotel in Almelo, waarna zij de volgende dag doorrijden naar De Koperen Hoogte bij Zwolle. Dat is een oude watertoren, die is omgebouwd tot hotel en restaurants.