Daniël verrast Annemarieke voor 12 1/2 jarig jubileum

Op donderdag 26 juli 2018 is het precies 12 1/2 jaar geleden dat Daniël & Annemarieke elkaar ontmoetten in het toenmalige Veronica-pand aan de Larixlaan 1 in Hilversum.

Op 26 januari 2006 werd daar een brainstormsessie gehouden over de Veronica Radioschool. Daar kwam Annemarieke indertijd ook naartoe. Die avond vroeg Annemarieke aan Daniël of ze zijn e-mailadres mocht. Daniël dacht ‘weet je wat, ik doe er mijn adres en telefoonnummer bij en dan wachten we af’. Dat wierp, geheel tegen Daniël’s verwachtingen in, zijn vruchten af. Enkele weken na deze avond belde Annemarieke, wat resulteerde in hun eerste date én de eerste dag van hun samenzijn, 19 februari 2006.

Op 19 augustus 2018 zijn Daniël & Annemarieke precies 12 1/2 jaar samen. Ook dat gaan zij natuurlijk vieren. De precieze invulling is nog niet bekend. “Er was een invulling, maar die moesten we omgooien, omdat de lokaties waar we heen wilden gaan, dan gesloten blijken te zijn.”, aldus Daniël.

Als “aftrap” van het 12 1/2 jaar jubileum zal Daniël zijn Annemarieke met een etentje gaan verrassen op donderdag 26 juli, wanneer ze elkaar 12 1/2 jaar kennen.