Daniël 12 1/2 jaar werkzaam bij IVO (vh spir-it)

Op zondag 1 juli 2018 was Daniël precies 12 1/2 jaar werkzaam op zijn huidige werkplek: IVO Rechtspraak, voorheen spir-it.

Op 1 januari 2006 begon Daniël bij het toenmalige ICTRO als facilitair medewerker. Daar hield hij de voorraden kantoorartikelen op peil en verzorgde hij de verdeling van post in het gebouw. Ook achtergebleven karton en oud papier ruimde Daniël op.

In 2010 zette Daniël de volgende stap in zijn loopbaan bij ICTRO, dat in 2011 verder ging als spir-it. Het werk dat Daniël eigenlijk graag wilde doen is dat wat de toenmalige afdeling WPO (nu Lokaal Support) doet. Mensen helpen met problemen met hun pc, de printers of aanverwante apparatuur. Ook het plaatsen en, waar nodig, repareren van deze apparatuur sprak Daniël erg aan. Daar was echter een opleiding voor nodig. En die kreeg Daniël, tegen eigen verwachtingen in. Bij een opleiding hoort een praktijkadres. En dat werd de Gelderse afdeling van Lokaal Support, bij de rechtbank in Arnhem en Zutphen. Daar liep Daniël twee en later drie dagen per week stage om ervaring op te doen in het werk. Dat verliep prima en werd een blijvertje.

Op 7 april 2014 maakte Daniël zijn definitieve overstap van Facilitair naar Lokaal Support. Sindsdien werkt hij als medewerker Lokaal Support in Arnhem en Zutphen. Incidenteel ging Daniël ook naar Zwolle.

Op 1 januari 2016 was Daniël precies 10 jaar bij spir-it. Uiteraard werd ervoor gezorgd dat die dag niet ongemerkt voorbij zou gaan. Thanx to Annemarieke, die ze van tevoren ff in de oren had gefluisterd dat deze dag eraan zat te komen.

Februari 2018: spir-it wordt IVO. De medewerkers Lokaal Support heten voortaan Frontoffice-medewerkers.

Op 1 juli 2018 was Daniël precies 12 1/2 jaar werkzaam bij IVO Rechtspraak. Hij werkt nu hard aan het verwezenlijken van zijn toekomstdroom. Hoe dat zit, horen jullie later.