Daniël terug op de radio

VELP (Gld.) – Daniël is weer terug op de radio. Wederom vanuit Velp (Gld.), maar dan bij Studio Rheden, die het stokje in de gemeenten Rheden en Rozendaal overgenomen heeft van voorganger M-FM.

Donderdagavond 20 april 2017 heeft Daniël een proefuitzending gemaakt bij Studio Rheden. Die uitzending was gewoon via de radiozender te horen en werd enthousiast ontvangen. Daniël heeft aangegeven dat zijn voorkeur uitgaat naar een plek op donderdagavond. Inmiddels is Daniël verzekerd van een plek in de radioprogrammering van Studio Rheden. Hij gaat op donderdagavond van 20:00 tot 22:00 uur het programma De avond van Rheden presenteren.

De avond van Rheden is elke werkdag te horen van 20:00 tot 22:00 uur bij Studio Rheden en wordt afwisselend gepresenteerd door Vincent Dorland, Daniël Ceelen-Blokker en Michel de Winter. Laatstgenoemde was eerder ook actief bij M-FM in Velp.

Meeluisteren naar Studio Rheden? Klik dan op de speler onder het logo van de omroep in de rechterbalk op deze website.

In Wageningen, bij RTV Rijnstreek, waar Daniël al de kabelkrant, een gedeelte van de ICT en de website van de omroep onder zijn hoede heeft,  wil Daniël mogelijk zijn programma Excellent Classics nieuw leven gaan inblazen. Wanneer dat uitgezonden moet gaan worden is momenteel nog niet bekend. Wordt vervolgd …

Website RTV Rijnstreek
Website Studio Rheden