Sam twee jaar bij Daniël & Annemarieke

Op 27 november 2018 is het precies twee jaar geleden dat Daniël & Annemarieke hun kater Sam in huis verwelkomde.

In 2016 zag Daniël in de app Nextdoor een oproep van het toenmalige bazinnetje van Sam die een nieuw thuis voor hem zocht, omdat Sam het niet eens was met de komst van een kleine. Meneer kreeg territoriumdrift.

Daniël & Annemarieke hebben er even over nagedacht, maar nadat zij hadden kennisgemaakt met Sam en zijn toenmalige bazinnetje waren zij er snel uit: Sam is van harte welkom.

Op zondag 27 november 2016 gingen Daniël & Annemarieke Sam ophalen bij zijn vorige woonadres. Dat ging niet zonder slag of stoot. Sam liet zich niet zomaar vangen. Met de nodige hulp is dat uiteindelijk toch gelukt.

Vervolgens ging Sam als eerste over naar zijn nieuwe woonadres, bij Daniël & Annemarieke. Daniël bleef thuis met Sam, die de eerste paar dagen van slag was door de verhuizing en de kat, haast letterlijk, uit de boom keek op zijn nieuwe woonplek.

Nu, twee jaar later, is Sam helemaal thuis en heeft hij zijn plekjes gevonden en zijn Daniël & Annemarieke heel blij dat Sam er is. Hij wordt bij tijd en wijlen ook goed verwend, zo ook op 27 november 2018, wanneer zij vieren dat Sam twee jaar bij Daniël & Annemarieke is.

Daniël & Annemarieke 9 jaar getrouwd

Op 9 september 2018 zijn Daniël & Annemarieke alweer 9 jaar getrouwd.

In 2008, op 18 januari om precies te zijn, vroeg Daniël zijn Annemarieke ten huwelijk in de toenmalige dinerzaal in het Kurhaus te Scheveningen. Dit in aanwezigheid van de collega’s van Daniël. Het was indertijd een bedrijfsuitje vanuit Daniël zijn werk.

Op 9 juli 2009 gingen Daniël & Annemarieke in ondertrouw in het gemeentehuis van Arnhem. Bij het in ondertrouw gaan kozen zij ook voor de gewenste achternaam, die zij beiden zouden gaan dragen. Er waren indertijd vijf opties: allebei ‘Blokker’ gaan heten, allebei ‘Ceelen’ gaan heten, Blokker-Ceelen, Ceelen-Blokker of ieder zijn eigen achternaam laten houden. Annemarieke & Daniël kozen uiteindelijk om samen de naam Ceelen-Blokker te gaan dragen.

Op 9 september 2009 was het dan eindelijk zover; op deze stralende septemberdag traden Daniël & Annemarieke in het huwelijk.

Elk jaar proberen Daniël & Annemarieke iets bijzonders te doen met hun trouwdag. Dit jaar overnachten ze in het Theaterhotel in Almelo, waarna zij de volgende dag doorrijden naar De Koperen Hoogte bij Zwolle. Dat is een oude watertoren, die is omgebouwd tot hotel en restaurants.

1 2 3 24